Bourjois neglelak 27 green fizz

Nilens Jord øjenskygge palette no. 700

 
 

Nilens jord

En symfoni af øjenskygger i smukke farver og toner. Farveskalaen går fra de lyse naturlige toner, til de dybe og intense mørke farver. Den tætte farvepigmentering gør det let at skabe den perfekte øjenmake-up, hvad enten man ønsker et let og naturligt look eller et effektfuldt og intenst look. Farverne kan blendes og tones i en uendelighed og resultatet er flot hele dagen. Der medfølger en smart øjenskyggepensel, som i den ene ende er en kegleformet applikator, helt perfekt til at indarbejde farvepigmenterne for et mere markeret og holdbart resultat. I den anden ende er der en pensel, som er ideel til et lettere og naturligt look.

Indeholder ikke parabener, parfume og nano

Nilens jord 2

Vil nu bekrive farverne fra venstre til højre:

Dark brown: En dyb brun farve med shimmer i, kan bruges til den yderste del af øjet, eller til at lave et smokey Eye.

Creme brown: En lys brun farve med shimmer i, perfekt til at ligge på hele øjenlåget for at få lidt farve på låget, eller globelinien for at få lidt dybte.

Creme highlight: En lys creme highlight farvet med shimmer i til under brynet eller på hele låget og øjenkrågen.

Dusty beige: Er en grålig farve med let shimmer i. Til hele låget eller til at skabe dybte med I globelinien.

Creme cobber: En flot cobber farvet skygge til at lave lidt spil på låget sammen med de meget neutrale farver.

Bright highlight: Er en råhvid mat farve perfekt til at highlighte, eller bruge på hele låget for at lysne op.

Dusty brown: Er en mat grå/brun farve, kan bruges på hele låget eller til at skabe dybte.

Smokey black: Er en mat næsten sort farve, vil kalde den en meget dyb grå, god til et mat smokey eye, kan også bruges som eyeliner.

Alt i alt synes jeg det er en super god neutral hverdags palette, kan bruges til lidt af hvert, også til byen til et neutralt smokey eye.  jeg kan godt lide at der er en blanding af shimmer og matte skygger. så der er til et hvert humør. Paletten koster 298 kr. Det synes jeg er en meget rimelig pris , man får meget øjenskygge for pengene.  Den kan købes i Matas Rødovre Centrum, det er en one shot palette, det vil sige man skal være hurtigt ude, før de er udsolgt. Så hold dig ikke tilbage. held og lykke med købet der ude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bourjois neglelak 27 green fizz