Nilens Jord øjenskygge palette no. 700

Ole Henriksen Cleansing Cloths


Jeg har valgt at teste to af Ole Henriksens ny renseservietter.

 

Nurture me makeup removingNurture me Nurture me makeup removing 30 stk.

lidt om produktet. Produktet indeholder moringa og hjulkrone frø olier som er meget plejende ingredienser. Renseservietterne er uden alkohol og sæbe.

De er nogle meget plejende og nærende renseserviet, som er utrolig bløde og luxseriøse. De har en utrolig dejlig beroligende naturlig duft, perfekt til aften brug. Den påstår at den fjerner vandfast makeup. Og det holder stik, den fjernede perfekt min vandfaste øjenskygge og eyeliner. Og en klud var nok til både ansigt og øjne. Servietten er utrolig blød og mild ved huden og øjnene.

Jeg er utrolig vildt med indpakningen, elsker de plastiklukninger om for vådservietterne til at holde sig længere. Synes også det er en super fin lilla farve og en perfekt beskrivelse af produktet uden på pakken, det er lige til at gå til. Pakken indeholder 30 stk renseservietter. Det er ikke et produkt som jeg ville bruge hver dag, men kun til hvis man er ude eller skal skynde sig, så er det dejlig nemt og hurtigt at bruge en renseserviet. Jeg ville altid anbefale rens og tonic i stedet for en renseserviet.

Prisen på produktet er 129 kr. Stk. Fik dem til intropris til 99 kr. Stk. I Matas.

 imageimage

imageGrease relief oil-free pore refining 30 stk.

lidt om produktet. Produktet indeholder botanisk AHA og eucalyptus. Renseservietterne exfoliere med glykolsyre, mælkesyre og citrus syrer, som fjerner de døde hudceller. Eucalyptus absorbere tilstoppede pore for snavs og olie i huden. Masser forsigtigt i ansigtet undgå øjen området da man er meget sart der omkring.

Som i kan se på billed tre har renseservietten en masse små dupper på, som virker exfolierende på huden. Servietterne Grease relief er til en hudtype med overforbrug af talg og urenheder. Den bruges ikke til at fjerne makeup med, men til at exfoliere huden Den er utrolig dejlig at arbejde med, Den er hverken for mild eller for grov til min smag. Den har en fantastisk frisk duft af eucalyptus. Ens hud er meget blød og ensartet efter brug. Perfekt til at bruge inden man påføre selvbruner (husk dog ansigts creme, inden selvbruner). Jeg ville anbefale at bruge produktet 1-2 gange om ugen eller efter behov. Man skal passe på at man ikke irritere huden for meget. Indpakningen er som den anden helt perfekt og en fint frisk mint grøn farve.  Produktet har en holdbarhed på ca. 6 måneder. Man skal bare sørge for at produkter er helt lukket tæt på servietterne ikke tørre ud. Jeg beholder altid den hvid strimmel inden i for en sikkerheds skyld.

Prisen på produktet er 129 kr. Stk. Fik dem til intropris til 99 kr. Stk. I Matas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord øjenskygge palette no. 700