Nilens jord Mineral øjenskygge

Maybelline Color Tattoo 24 Hr.

De nye Maybelline Color Tattoo 24 Hr. Er endelig kommer. De er kommet i 6 forskellige farver. Se billed nævner farverne fra top af.

05-Eternal Gold

60-Timeless Black

20-Tourquoise Forever

15-Endless Purple

40-Permanent Taupe

50-Eternal Silver

Super skønne farver, som kan bruges på mange forskellige måder. Som øjenskygge alene, eller brug flere af farverne sammen, husk at blende dem sammen med det samme, da de tørre hurtigt og der efter svære at arbejde med. Man kan også bruge dem som en fin eyeliner ved kanten af øjet, evt. blende lidt øjenskygge ind i. Eller man kan bruge dem som en base for øjenskygge. Det vil gøre dem mere pigmenteret og mere holdbar. Der er to matte farver som er 60-Timeless Black og 40-Permanent Taupe. Super fantastiske sammen eller alene. Resten af farverne er der shimmer i. Gode sammen og til at lave et frisk sommer look med. Da de er så holdbare er de også gode til om sommeren når man har det varmt og stadig vil have lidt på øjnene. Jeg er meget tilfreds med disse øjenskygger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens jord Mineral øjenskygge